söndag 26 april 2009

Hej igen allihop!

Det var ett tag sedan som jag var ute och bloggade. Jag har ärligt talat haft tankarna på annat. Tyvärr har min kära svägerska fått bröstcancer. Man tappar lusten för ett tag när man får höra såna besked. Väldigt jobbigt för henne och hennes familj men jag vet att hon har alla de egenskaper man måste ha för att klara av detta. Hon är positiv, stark, glad, envis och en riktig "fighter".

Nu till något helt annat. Min sambo har klätt kortsidorna på vår köksö med skiffer. Ni som sett bilder av vårt hus på framsidan kan se att vi även har skiffer vid burspåken och takkupan. Jag gillar verkligen sten och skiffer som Ni kanske märker.

Så här blev resultatet på köksön:




På en vägg i vardagsrummet bakom bras-kaminen finns det också skiffer.


Jag döpte ju min sida till "husmedutsikt", så här är en bild inifrån v-rummet utan snö och is. Helt underbar tid vi befinner oss i nu. Björkarna och gräset utanför börjar äntligen bli grönt.

Här en vy inifrån vardagsrummet. Egentligen är det ett stort burspråk bestående av 4 st likadana fönster. Visar här 2 av dem. De vita hissgardinerna i linne med fransk text har jag sytt själv. Texten syns inte här men den kan jag visa i närbild lite längre fram. De 2 höga silverlamporna med svart-vit randiga skärmar har jag köpt hos Pia på "Grönberga".

Lamporna är ca 90 cm höga.

Här hängde jag kedjan med kort som jag köpt på Noll54.

Sköt om Er allihop och ha en riktigt trevlig kväll!
Kram Susanne

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Det blev verkligen jätte bra på köksön :)
    Och du visar alltid så mycket fint!

    Ha en jätte bra vecka.
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt det blev med stenplattorna. Mysig blogg du har ska nu ta mig en längre titt. Ha det gott, kram Marie

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Så mycket fint du visar.....härligt!

    Lycka till inne hos mig!
    MiaMaria

    SvaraRadera