torsdag 19 mars 2009

I`m back

Hej allihop!
Nu har jag äntligen fått tag på en ny kamera, så jag kan visa lite mer bilder. Det har varit några helt underbara förvårdagar. Man känner genast att man blir lite piggare och gladare. Jag har haft täcken o kuddar ute på vädring hela dagen. Det luktar fantastiskt fräscht. Här kommer lite bilder från vårt sovrum:
Sängborden är köpta på Noll54 och de höga lamporna på Grönberga.

Här visar jag de rostiga bokstäverna lite mer i närbild. Dessa fick jag av min bror och hans flickvän Eva-Lena. Det passar jättebra, M står för min sambo Micke och S för (mig) Susanne.

Vårt sovrum består av ett burspråk med tre fönster. Här är fönstret längst till höger sett inifrån. Gardinlängderna är köpta på Noll54. De är jättefina, vita med vitt monogram. Lampslöjan är från White Sense och den gamla fågelburen är köpt på auktion. Den vita rullgardinen är köpt på Ikea. Jag piffade upp den lite med hjälp av en schablon. Den rostiga lyktan är köpt på Inredningskompaniet.

I mittenfönstret har jag en stor vit ljusstake köpt på Grönberga i Grums. Den vita järngardinen var ursprungligen brun men jag har målat den shabby-vit. Järngardinen beställde jag av Helena Skarp i Gävle. Hon driver butiken Uthuset och har den fina bloggen: Helena.Skarp. 1000-tack Helena för besväret. Leverantören är Jeanne Darc, Danmark.



Fönstret till vänster med en Madonna.

De tre fönstren på samma bild. Den svarta smidespallen vid mittenfönstret är köpt hos Pia på Grönberga.
Visar överkastet som jag tryckte en dubbel schablon på (lika som på rullgardinen).
Närbild av kuddarna. Den stora kudden är sydd av segelväv, lite New England stil. Den avlånga kudden med text (olika viner) är helt underbar tycker jag. Köpta på Grönberga. Den vita kudden hör till gardinlängderna, vita med vitt monogram. Jättefina, köpta hos Eva-Karin på Noll54. Blev inte så tydlig bild på den vita. Tar en bättre bild längre fram, jag har nämligen stolsöverdrag som hör till dem också. Älskar monogram och texter.
På garderoben har jag placerat fina korgar som jag köpt på Åhléns. Jättebra förvaring. Jag har böcker i mina. Lite svårt att se men på ljusen i den svarta smideskronan är det små guldänglar instuckna. Dem är jättesöta.
Så här ser väggen mitt emot sänggaveln ut. Vit ängelspegel, vitt halvmånebord köpt på loppis, stol, tallrikshylla samt lite attiraljer.

Tallrikshyllan.
Sköt om Er allihop och ha en jättetrevlig helg!
Kram/Susanne

2 kommentarer:

  1. Hej Susanne!

    Åh, vad fint du har!
    Och jag säger det igen, det är mycket som vi har lika, vi har lite lika stil :)
    Och en sån där järngardin, har jag också tittat på länge.
    Vill verkligen ha :)

    Ha en jätte bra helg!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra!

    Tack för dina fina kommentarer. Det stämmer verkligen att vi gillar likadana saker.
    Må så gött!
    Kram/Susanne

    SvaraRadera